Relax Bie De Zig

ENERGETISCH MASSAGE

Bij de energetische massage wordt gewerkt met energieën om blokkades op te lossen waardoor de levensenergie "Chi" of "Ki" weer in harmonie kan stromen.

De energetisch massage is een volledige, doch zachte lichaams-, gezicht- en hoofdmassage waarbij het de bedoeling is het lichaam en de geest te laten ontspannen door energie toe te voegen of overtollige energie weg te nemen.

Door de holistische benadering,  de zachte effleurages (strijkingen) waardoor spanningen worden opgeheven en de helende kracht via de handen, heeft deze energetische massage een effectief effect op het herstellen van de harmonie in lichaam en geest.

Doel van de energetische massage:

  • Ontspanning en rust brengen
  • Verlichten van stress
  • Lost blokkades op waardoor de levensenergie weer vloeiend kan stromen
  • emotionele en mentale spanning verlichten

Na de massage of behandeling is er steeds een rustig moment van 5 min. Daarna krijg je nog een glaasje water aangeboden. En als afsluiting is er nog een korte evaluatie.

Het is aan te raden om na de behandeling veel water te dringen zodat de vrijgekomen afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

Deze massages zijn niet erotisch getint voor een 'opwinding' kunt uw hier niet terecht.

Opgelet! Deze massage mag niet genoten worden als je herstellende bent van ziekte, bij hoge koorts, chronische ziekte of bij zwangerschap!