Relax Bie De Zig

Armband Lavasteen 18 cm

Armband lavasteen is een prachtige armband, gemaakt van echt natuursteen. Is een natuurproduct, dus geen armband is hetzelfde.

Deze mooie armband van lavasteen staat voor moed en wilskracht. Men zegt dat de steen aanzet tot handelen en het doorzettingsvermogen geeft om een project of plan ook af te ronden.

De armband kan ook gebruikt worden als aroma diffuser. Doe gewoon een druppel van je favoriete etherische olie op de lavasteen kralen en geniet ervan.

Lavasteen is een vorm van Basalt, een vulkanische stollingsgesteente.  ontstaat na een vulkaanuitbarsting uit gestolde lava en kan zwart, bruin en rood van kleur zijn. Hij verenigt de energie van vuur en aarde in zich waarbij de aardse energie het vuur een beetje tempert. Het vergroot je wilskracht, geeft moed en maakt sterk en volhardend.  De steentjes zouden volgens kenners een grote spirituele werking hebben. Lavasteen zou de ideale steen voor hooggevoelige mensen kunnen zijn, omdat het het vuur in je aan zou kunnen wakkeren of juist af kunnen zwakken als dat nodig is.

14,00 €