Relax Bie De Zig

Wie zijn wij?

Ik ben Monique geboren in 1980 en in 2003 getrouwd met Lode.

Samen hebben wij 3 kinderen, Kaylee, Kaytlin en Kjell. En wonen we in een rustig dorp in Molenbeersel, in een uiterste hoekje van België, vlakbij de Nederlandse grens.

Wij wonen in een natuurrijk buitengebied; waar de rust heel belangrijk
is. Een ideale plek om tot rust te komen bij een wandeling of zelfs meditatie.

Mijn zoektocht begon in 2014, naar iets nieuws. Op zoek naar hoe het zit met mijn innerlijke zelf en de liefde voor mezelf.

Door verschillende Alternatieve therapieën ben ik bewuster in het leven gaan staan en geniet ik bewust van elke dag.

Het bewandelen van dit levenspad, is een echte transformatie geweest voor mij. En soms nog hoor, Maar deze periodes zijn veel korter dan vroeger. Waarom? Omdat ik nu weet dat alles met een reden gebeurt. Het is soms eens goed kijken wat de reden is.

Verder heb ik ook leren luisteren naar mijn lichaam en naar mijn gedachten. Met verschillende therapieën en oefeningen kan je negatieve gedachten omzetten naar positieve punten. Door deze behandelingen leer je je lichaam terug aanvoelen.

Sinds 2019 begeleid ik ook kankerpatiënten en hun familie die getroffen zijn door deze ziekte. Zowel in mijn eigen praktijk al bij "Huis Vergeet-me-nietje" een inloophuis in Bree. Dit is een inloophuis voor alle leeftijden. Hier zet ik mij met hart en ziel voor in.

Mijn passie/doel is om mensen te begeleiden en zo helpen bewust worden in zichzelf en hun levenshouding. Laat de omgeving niet voor jou bepalen:

Jij, volwassene tiener of kind.

  • Jij maakt het verschil.
  • Jij weet wat het beste voor jou is.
  • Jij bepaald hoe jij zelf in het leven staat.

Mijn praktijk is mijn passie! Ik werk vanuit mijn hart en ziel en
geniet van ieder moment!


Ik wens je veel plezier op mijn website, en hopelijk ontmoeten we elkaar binnenkort.

Groetjes Monique

Bewustzijnscoach, Groenhove coach, Energetisch massage therapeut