Relax Bie De Zig

COACHING

Iedereen heeft wel eens een dag dat het minder gaat. Maar als je het gevoel hebt dat je elke dag je eigen erdoor moet dag na dag... Alles moeizaam verloop en je steeds negatiever bent. Het gevoel dat je op een burn-out streeft, niet meer kunt slapen, emotionele spanningen zijn, je moeilijk kunt concentreren... en nog veel meer.

HOOGTIJD OP JE PROBLEEM AAN TE PAKKEN.

Ben je onzeker, heb je angst, voel je je eenzaam, niet begrepen, kun je moeilijk loslaten, voortdurend terugkerende klachten, verdriet, vind je je plaatsje niet in deze wereld.

Het leven is te mooi om dit te laten gebeuren. Samen doorlopen we je leven, ik zoek samen met jouw de onderliggende oorzaak, conflicten in je leven. Met tips en advies leer ik je omgaan met de negatieve dingen in je leven los te laten en om te buigen naar het POSITIEVE.

Kleuren liegen nooit, ze geven je een antwoord op al jouw vragen.

We leven in een drukke maatschappij, waar de druk enorm hoog ligt en alle steeds sneller en beter moet gaan.

Het is dus niet verwonderlijk dat onder deze druk volwassenen, jongeren en kinderen uit evenwicht geraken. Lichamelijk en geestelijk geraken we ons eigen IK kwijt. Gevolg stress,... dat we allemaal gaan opstapelen en zo overspannen geraken.

Wat willen we eigenlijk?

Wat willen we niet?

Als Groenhove coach ga ik je helpen bewust worden waardoor je inzichten gaat krijgen en oude patronen kan gaan doorbreken en loslaten. Om zo in je eigen kracht te gaan staan.

Laat opnieuw vreugde, liefde, en harmonie groeien en ga succes ervaren, dit doen we aan de hand van kleuren en schrijf-therapie. Iedere kleur heeft een eigen betekenis en verhaal.

Gedachten zijn krachten, tussen alles wat we denken en wat we doen zit een verbinding. Alle wat we denken en doen komt vaak uit oude patronen die we hebben opgeslagen. Deze oude patronen en de hieruit ontstane denkpatroon kunnen we analyseren en veranderen.